Логика при дузпите
#21 Removed user 28.05.2013 22:23
Radioactive reptiles
93 Posts

:)

#22 Removed user 28.05.2013 22:40
Sun dragons
201 Posts

То дузпите винаги са били лотария. В реалния футбол е така и в играта е така. С тази възможност по-слабия отбор поне има някакъв шанс. Ако всеки път по-високия коефициент побеждава защо изобщо ще се играе тази игра. То ще бъде ясно кой ще е победителя/шампиона още преди да почне мача/първенството. Също така не съм съгласен с БГ Ювентус за картоните, тъй като това също е една от тръпките и възможностите за някой отбор да измъкне победата. Нека да има 2-3 резерви и като някой играч получи картон просто да го смени, а не да се надява на късмет да не получи втори.

#23 Removed user 28.05.2013 23:38
Red lasers
1030 Posts

<blockquote><h3>БАЙЕРН пивото написа:</h3>Слушах коментар на водещ, в който се каза, че вратаря по време на изпълнение на
дузпи наблюдава погледа на изпълняващия удара. На където погледне на там се
хвърля в голям процент от случайте. В линка има материал от последно изпълнената
дузпа на финала за КЕШ там ще видите Гюндоган на къде погледна и на къде се
хвърли Мануел Нойер.

https://www.youtube.com/watch?v=08Pr34jU_9Y

От тук може да се съди, че опита на вратаря ТРЯБВА да играе роля, а не
безцеремонно да се хвърля като заклан петел на където му скимне от нищото.
Логика трябва да има, и не може с лека ръка всичко да зависи от тотото...</blockquote>

Предлагам още 1 ШЛ за БАЙЕРН и Шуменско за съветник на /админа след одобрение на потребителите :D ;) ..... Умни работи писа между другото и ме замисли , но засили моето мнение по въпроса САМО в крайна сметка ... показател АКЪЛ/МОЗЪК/BRAIN още няма в играта ........ (ninja)

#24 Removed user 28.05.2013 23:41
Asse saint etienne
2617 Posts

Тишо, докато има пари акъл няма да има ;) .....

#25 Removed user 28.05.2013 23:51
Red lasers
1030 Posts

:) Хубав финал и хубава дуспа стана ... за жалост нямеше продължения и дуспи ... очаквам мега-интересен финал между ЧЕЛСИ и БАЕЙРН за СК на Европа , след требъла (който не вярвам някой да спре) в Джърмани ..... иначе тука мисля че дуспите са си наред - тръпка , която АЗ също свързвам със в повечето случаи неприятни чувства ....

#26 Removed user 29.05.2013 00:06
Asse saint etienne
2617 Posts

Този път челси ще джвакат монгурото ;)